Aangenaam. De ervaringen van onze klanten.

Wij werken elke dag aan het onderhoud, verbeteren en vervangen van binnenklimaatsystemen. Elke klant is uniek, net als de ervaringen met onze service. Wij worden blij van hun verhalen. Daarom delen wij ze hier.

"Ik wilde je nog even bedanken voor de fantastische kwaliteit welke de mannen hier hebben afgeleverd. Ik snap de thermostaat nog niet helemaal, maar moet binnenkort het boekje maar eens goed bestuderen. Niet alleen wordt het snel warm, maar ze hebben de leidingen ook erg netjes weggewerkt."

Ralph

"Dit jaar werd bij ons een nieuwe verwarmingsketel geplaats door mensen van Deveko. Onze ketel was echt aan vervanging toe. We maakten gebruik van een actie, gratis roosters of een bon voor gratis verblijf in een huisje van Droomparken. Wij kozen voor het laatste. Afgelopen weekend was het zo ver, we vierden er samen met onze kinderen en kleinkinderen ons 45-jarig huwelijk. We hebben een geweldig weekend gehad, waarvoor wij u van harte willen bedanken."

Marinus en Cécile Wensink
Almelo

Wat zeggen onze klanten

"Ons bureau BOUWkunst WERKplaats is medegebuiker van het gebouw en heeft deze ingreep met bouwkundige inpassing mogen aanbesteden en begeleiden / coördineren. Bedankt voor de zorgvuldige uitvoering en de prettige samenwerking."

Jasper v.d. Heuvel
Bouwkunst Architecten

"Ons pand in Loenen is officieel open. De airco werkt perfect en de kachel is weer tiptop. We willen u graag danken voor de perfecte service en het vakmanschap van Air Install. Een voorbeeld voor veel bedrijven."

Sanne Bernhart en Martin de Munnik

"De nieuwe luchtverwarmer en top-koeling op de Park Berkenoord in Pijnacker werken uitstekend. Ik schrijf tevens namens mijn moeder mw. J. Ermers om u beiden hartelijk te bedanken en ook de monteurs Thijs van Amstel en zijn collega Stefan."

Nell Ermers