Over Air Install

Jarenlange expertise op het gebied van ontwerp en aanleg van installaties die een gezond binnenklimaat garanderen: Deveko, Golu en Kempair hebben de krachten gebundeld onder 1 sterke naam: Air Install. Gedreven in het helpen van onze klanten zetten wij in op drie sterke kernwaarden:

 

AI - degeijk doorstassten.png (6 KB)

 

Maar eigenlijk is er, behalve de naam, niets veranderd. U krijgt gewoon de service en aadacht die u gewend bent. Air Install is en blijft supplier van Brink Climate Systems. Daarnaast is Air Install partner van ComfortExpert

Dankzij deze samenwerkingen bedienen we het gehele segment binnenklimaat: van advies tot installatie, van regelmatig onderhoud tot spoedreparatie. En dat voor zowel de particuliere als zakelijke klant. 

Partners van Air Install

Brink Climate Systems B.V. is het moederbedrijf van Air Install B.V. en is fabrikant van duurzame installatieconcepten op het gebieg van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creëeren. 

ComfortExpert is de partner van Air Install en is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de service en onderhoud van installaties in woningen en utiliteitsgebouwen. De focus van ComfortExpert ligt op goed werkende en betrouwbare installaties die voorzien in een gezond en comfortabel binnenklimaat. We worden gedreven door passi voor ons vak! 

Climate OK-gecertificeerd        climate ok.png (66 KB)

Een Climate OK-binnenklimaat creëer je niet alleen met de juiste producten. De manier van ontwerpen en de wijze van installeren zijn bepalend voor een goed resultaat. Het onderhouden van een installatie draagt ook bij aan een Climate OK-binnenklimaat. Om deze reden heeft Brink Climate Systems de Climate OK-certificering voor installateurs in het leven geroepen. Door middel van deze certificering borgt Brink Climate Systems een juiste totstandkomen van het Climate OK-binnenklimaat.

Voordelen voor u

De Climate OK-certificering onderscheidt ons als installateurs van andere installateurs. U kunt het beschouwen als een kwaliteitscertificering. Samen met Brink Climate Systems realiseren wij een goed eindresultaat. Er ontstaan minder fouten en u heeft minder klachten. Wij vertrouwen er op dat u als eindgebruiker graag kiest voor een Climate OK-gecertificeerde installateur. Hiermee kiest u bewust voor de garantie van een Climate OK-binnenklimaat. 

Leef gezond en kies voor een beter binnenklimaat

  • Optimale garantievoorwaarden
  • Snelle installatie en nazorg
  • Energiebesparende oplossingen
  • Subsidiemogelijkheden
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam